Qui sóc?

ABOUT ME

 

La passió per la fotografia em ve de família, ja el meu avi es dedicava a retratar la Barcelona dels anys quaranta, d’ell he anat heretant diferents càmeres que m’han anat introduint en aquest fantàstic món. Amb els anym’he adonat que el que realment m’agrada és la imatge, així que he fet els meus estudis sobre això i, més enllà de la fotografia també em dedico a enregistrar vídeos i ja he rodat algun documental.

Amb les meves fotos busco crear consciència social, m’agrada descobrir i mostrar el món, sense deixar rastre per allà on passo. Penso que viatjar és el més fàcil del món, no tinc manies amb el transport, m’encanta perdre’m, no vull tenir una única destinació, sense por a viatjar sola amb una maleta ben petita… mai torno igual d’un viatge.

 

 

«Llévate sólo fotos y no dejes más que huellas»


Mi pasión por la fotografía me viene de familia, ya mi abuelo retrataba la Barcelona en los años cuarenta. De él, heredé varias cámaras que han hecho que cale en mi la pasión por este arte. A lo largo de los años, me di cuenta de que lo que realmente me gusta es la imagen, así que hice mis estudios al respecto y, más allá de la fotografía, grabo vídeos y ya he filmado algunos documentales.

Con mis fotos busco crear conciencia social, me gusta descubrir y mostrar el mundo, sin dejar huella por donde paso. Pienso que viajar es lo más fácil del mundo, no tengo manías con el transporte, me encanta perderme, no quiero tener un único destino, sin miedo a viajar sola y con una maleta bien pequeña… nunca vuelvo igual de un viaje.

 


ENGLISH

The enthusiasm for photography comes from my family, and my grandfather was dedicated to portraying Barcelona in the 40s, and from him I have inherited different cameras that have made me passionate about this art. Over the years I have realized that what I really like is the image, so apart from photography I make videos and have already filmed a documentary.

With my photos I seek to create social awareness, I like to discover and show the world, without leaving a trace where I pass, I think that traveling is the easiest thing in the world, I have no problems with transportation, I love getting lost, I do not want to have a single destination , without fear of traveling alone and with a very small suitcase … I never return the same from a trip.